Mansur Yavaş'tan Beypazarı'na yeni huzurevi

Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi adıyla açılan tesis, 57 odası ve 105 kişi kapasitesiyle bölgedeki önemli bir ihtiyaca yanıt veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeni huzurevi projesini sosyal medya hesaplarından duyurarak, "Gerçek belediyecilik budur. Beypazarı ve çevre ilçelerdeki hemşehrilerimiz için Engelli ve Yaşlı Huzurevi'ni açtık." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşlılık dönemi için düşünen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda bu hizmeti sunmak amacıyla harekete geçti. Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi, 60 yaş ve üzerindeki vatandaşlara konforlu bir yaşam alanı sağlayarak, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına özenle karşılık veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Beypazarı'nın Ayvaşık Mahallesi TOKİ Blokları yakınında kurulan tesis, 6 bin 200 metrekarelik bir alanda konumlanıyor. 57 odası ve 105 kişi kapasitesiyle planlanan huzurevi, yaşlıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Böylece Beypazarı ve çevre ilçelerin yaşlı nüfusuna daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sunulmuş olacak.