MAHMUT ARSLAN’DAN, ÖZ TAŞIMA-İŞ, ÖZ GIDA-İŞ VE ÖZ BÜRO-İŞ’E ZİYARET

ÖZ TAŞIMA-İŞ ZİYARETİ…

 

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Genel Başkan Arslan’a, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut da eşlik etti.

Mahmut Arslan, Öz Taşıma-İş Sendikasının 5 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu’nda  Genel Başkanlığa seçilen Mehmet Ali Kayabaşı ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı da HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

ÖZ GIDA-İŞ ZİYARETİ…

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Gıda-İş Sendikasını da ziyaret etti. Arslan ziyarette, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette Genel Başkan Arslan’a, Öz Taşıma-İş ziyaretinde olduğu gibi HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut eşlik etti.

Arslan, Öz Gıda-İş Sendikasının 11 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulu’nda  Genel Başkanlığa seçilen Halil Çukutli ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli de Mahmut Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette mevsimlik işçilere yönelik gerçekleştirilen son düzenlemelere ilişkin istişarelerde de bulunuldu.

 

ÖZ BÜRO-İŞ ZİYARETİ

 

Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Büro-İş Sendikasını da ziyaret ederek Genel Başkanı Baki Gülbaba ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyarette, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut da hazır bulundu.

Genel Başkan Arslan, HAK-İŞ olarak Öz Büro-İş Sendikasının sendikal mücadelesinde her daim dayanışma ve iş birliği içerisinde olacağımızı belirterek, işkolunun lider sendikası olması için Öz Büro-İş’e destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba da “HAK-İŞ Konfederasyonumuzun ve Genel Başkanımızın verdiği emek mücadelesinin ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız, bu çerçevede HAK-İŞ Konfederasyonumuzu ve Genel Başkanımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.