Konut-Sen’den depreme duyarlı tavır

ANKHABER

Konut Görevlileri Sendikası Başkanı Uğur Gözel, sendika adına hukuk müşavirlerinden Avukat Celil Güler, Avukat Duygu Kahraman Akgül,  Konut-Sen İzmir İl Başkanı Ömer Ökdemli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti.

Heyet, birlikte gerçekleştirilebilecek projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

İzmir bölgesinin deprem riski altında olduğu ve bu nedenle tüm İzmir halkının deprem için hazırlıklı olması gerektiği; bunun yanında; öncelik apartman görevlerinde olmak üzere tüm İzmir halkının depreme karşı eğitilmesi konulu proje üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Konut-Sen Başkanı Uğur Gözel tarafından aynı projenin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde gerçekleştirildiği ve 1500'e yakın apartman görevlisinin eğitildiği konusu dile getirildi. İzmir'in afet farkındalık eğitimi konusunda acilen alması gereken tedbirlerin başında apartmanları en yakından tanıyan ve bilen apartman görevlilerinin eğitilmesi konusu olduğu üzerinde anlaşıldı.

İzmir sınırları içerisinde yaşayan apartman görevlilerinin ve ailelerinin sosyal yaşamını geliştirecek projeler üzerinde de duruldu.