80 Sanatçıdan Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Sergi

İstanbul Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'inde 2022'ye veda ederken hazırlanan ''Bir Grup İnsan'' isimli Kültür Sanat platformunun ''2023'e Doğru'' isimli karma resim sergisine kapılarını açtı.

Hülya Düzenli ve Rıfkı Demirelli tarafından hazırlanan sergiye İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa başta olmak üzere çeşitli şehirlerden 80 sanatçı katıldı.

Açılışta Bir Grup İnsan Platformunun kurulmasında büyük katkıları olan, rahmetli Sanatçı Celalettin Tandoğan'ın eşi Dilek Tandoğan; ''Ölümünün üzerinden iki yıl geçti. Ama heyecanlar, planlar, hayaller bitmedi. Sizler onun isteğine, heyecanına karşılık verdiniz. Bunları tekrar bu sahnede hatırlıyor olmaktan çok mutluyum'' diye konuştu.

Sanatçıların resim ve heykel eserlerinin yer aldığı sergi 7 Ocak 2023 tarihine kadar Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi/ Galeri A+B'de sanatseverleri bekliyor.

Sergi bitiş tarihinin ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kızılay Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

Sağlık ve sanatla kalalım.