Ahmet Kurt: Cumhuriyet; özgürlük ve üretim demek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 21:17, Güncelleme: 28.10.2021 - 21:17
 

Ahmet Kurt: Cumhuriyet; özgürlük ve üretim demek

ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kurt, “Sahip olduğumuz Cumhuriyet, herkese büyük olanaklar ve eşitlik sunmaktadır. Demokrasimizin, birliğimizin, dirliğimizin çimentosu cumhuriyet değerleridir” dedi. İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, mesajında şu görüşlere yer verdi: “29 Ekim; bağımsızlığını kanıyla, canıyla elde etmiş, özgürlüğüne sonuna kadar sahip çıkan halkımızın bayramıdır. 98 yıldır kutladığımız Cumhuriyet Bayramı bayrağımıza, devletimize, milletimize olan sevdamızın sembolüdür. Büyük mücadelelerle elde ettiğimiz kazanımları aynı kararlılıkla sahiplenmek, korumak ve yaşatmak zorundayız. İş dünyası olarak; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş medeniyet düzeyine ulaşma hedefine sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu özellikle vurgulamak isterim. Bununla birlikte, düşünce ve basın özgürlüğü, baskılardan arınmış yargı güvencesi ve hukukun üstünlüğü gibi olmazsa olmaz değerler, yatırımın ve üretimin de lokomotifidir. Özgür bir ortam üretimi teşvik eder, üretim kalkınmayı getirir. Cumhuriyetimizin 98. Yılı dolayısıyla bunları dile getirirken, çağdaş Türkiye’nin inşası yolunda üzerimize düşeni yapacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle, minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın, Bayramımız kutlu olsun.”

ANKHABER

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kurt, “Sahip olduğumuz Cumhuriyet, herkese büyük olanaklar ve eşitlik sunmaktadır. Demokrasimizin, birliğimizin, dirliğimizin çimentosu cumhuriyet değerleridir” dedi. İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, mesajında şu görüşlere yer verdi: “29 Ekim; bağımsızlığını kanıyla, canıyla elde etmiş, özgürlüğüne sonuna kadar sahip çıkan halkımızın bayramıdır. 98 yıldır kutladığımız Cumhuriyet Bayramı bayrağımıza, devletimize, milletimize olan sevdamızın sembolüdür. Büyük mücadelelerle elde ettiğimiz kazanımları aynı kararlılıkla sahiplenmek, korumak ve yaşatmak zorundayız. İş dünyası olarak; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş medeniyet düzeyine ulaşma hedefine sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu özellikle vurgulamak isterim. Bununla birlikte, düşünce ve basın özgürlüğü, baskılardan arınmış yargı güvencesi ve hukukun üstünlüğü gibi olmazsa olmaz değerler, yatırımın ve üretimin de lokomotifidir. Özgür bir ortam üretimi teşvik eder, üretim kalkınmayı getirir. Cumhuriyetimizin 98. Yılı dolayısıyla bunları dile getirirken, çağdaş Türkiye’nin inşası yolunda üzerimize düşeni yapacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle, minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın, Bayramımız kutlu olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.